Vannamori klantenservice

Over VanNamori
VanNamori bestaat sinds 2005 en in 2014 zijn we gestart met deze webshop.
Met afrikaanse roots en veel passie creëren we producten met een afrikaans karakter of exotisch temperament. 

VanNamori producten hebben altijd een zonnige, vrolijke en stijlvolle uitstraling.

De eigen collectie is aangevuld met zorgvuldig geselecteerde producten en stoffen.

Designed & created by VanNamori staat voor originaliteit & kwaliteit. 
Met kleine voorraden en éénmalige creaties zorgen we ervoor dat ons aanbod regelmatig wisselt.


Logo "African roots"
The VanNamori logo is based on the beautiful wallpaper “African roots” by Camille Le Roux. 
Her special works of art can be found at
http://www.ftw-design.com. Please take a look.

Producten
VanNamori producten zijn handgemaakte creaties van materialen van uitstekende kwaliteit.
Elk product is naar beste kunnen vervaardigd onder toepassing van zorgvuldigheid, creativiteit en vakmanschap.
De VanNamori collectie is aangevuld met zorgvuldig geselecteerde producten en prachtige stoffen voor wie zelf iets moois wil maken.
Alle producten in deze webshop zijn direct leverbaar en worden binnen 1 à 2 werkdagen verzonden.

Betaling
In deze webshop kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen met iDeal, CreditCard, Belfius, Bancontact, KBC/CBC, Sofort Banking, Apple Pay, PayPal en Vooraf overmaken. Aan het einde van het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de internetbankieren omgeving van uw eigen bank. Direct nadat uw bestelling is betaald ontvangt u van ons via e-mail een orderbevestiging plus bijbehorende factuur. Bestellingen worden in de regel binnen 1-2 werkdagen verstuurd.

Verzending
Alle producten worden uitvoerig gecontroleerd en zorgvuldig verpakt voor verzending. Bestellingen worden verzonden via PostNL met Track & Trace. Lukt het bij de eerste bezorgpoging niet om het pakket bij u of bij uw buren af te geven, dan krijgt u informatie via e-mail óf via de eigen PostNL-app en kunt u het pakket zelf afhalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie. 
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95 voor een brievenbuspakje en € 5,95 voor een pakket. Bij een besteding vanaf 149,- euro is de verzending gratis.

Herroeping, retourneren & ruilen
Wij willen graag dat u blij bent met uw aankoop. Is het ontvangen product niet helemaal wat u ervan had verwacht of heeft u toch liever een ander product? Geen probleem! Wij zorgen graag voor een soepele afhandeling van uw bestelling.
Raadpleeg de pagina RETOURNEREN & RUILEN voor uitgebreide informatie over het annuleren van uw bestelling, retourneren, ruilen en terugbetaling.

Garantie
VanNamori staat er voor in dat de producten voldoen aan de in het aanbod vermelde productspecificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. VanNamori garandeert gedurende een periode van 6 maanden na levering dat de producten alle eigenschappen bezitten die nodig zijn voor normaal gebruik, tenzij anders vermeld in de op het product betrekking hebbende informatie.
VanNamori kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

Raadpleeg de ALGEMENE VOORWAARDEN of neem gerust even contact op.


Klachten
Bij VanNamori staat een tevreden klant voorop. Heeft u een serieuze klacht, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. U kunt uw klacht indienen door het invullen van het contactformulier op de Contactpagina (linksonder). Na het indienen van een klacht zal deze uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, dan heeft de u de mogelijkheid om uw klacht door Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.nl) te laten behandelen. De uitspraak hiervan is bindend en zowel VanNamori als u stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door u betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact
VanNamori staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij al uw vragen of wensen. E-mails en berichten worden dagelijks beantwoord!
U kunt contact opnemen via het contactformulier op de Contactpagina (linksonder), e-mail info@vannamori.com of telefoon 077-3517205  (tot 19.00 uur).

 

© 2014 - 2024 VanNamori | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel