Herroeping, retourneren & ruilen

Wij willen graag dat u blij bent met uw aankoop. Zijn de ontvangen producten niet helemaal wat u ervan had verwacht of heeft u toch liever een ander product? Geen probleem! Als u de volgende 4 stappen volgt, dan zorgen wij voor een soepele afhandeling van uw bestelling.

1.  Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail naar info@vannamori.com met de mededeling dat u de bestelling wenst te annuleren.
2.  Print het Vannamori retourformulier (PDF bestand) uit en vul het volledig in.
3.  Stuur binnen 14 dagen na annulering uw bestelling samen met het retourformulier terug naar Vannamori.
      De producten moeten in de originele verpakking en in nieuwstaat (compleet, onbeschadigd, niet gebruikt en niet gewassen) retourgezonden worden.        

4.  De kosten voor retourzenden zijn voor uw eigen rekening. Zorg ervoor dat het brievenbuspakje of pakket voldoende gefrankeerd is en bewaar uw
      verzendbewijs goed.


Let op:
X   Retourzendingen die niet vooraf bij Vannamori aangemeld zijn en onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen.
X   Teruggezonden producten die gebruikt, gedragen, geparfumeerd, vervuild (bijv. met kattenharen), gestreken, gewassen, beschadigd en/of incompleet zijn
      komen NIET in aanmerking voor ruiling of restitutie. Wilt u de beschadigde of gebruikte producten terug, dan kan dit tegen vergoeding van de
      verzendkosten.
X  
Producten die speciaal voor u besteld of vervaardigd zijn, stoffen die voor u op maat geknipt zijn en cadeaubonnen mogen NIET worden geretourneerd.


U krijgt van ons een e-mail wanneer uw bestelling retour ontvangen is. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt per direct gecrediteerd. Wanneer u slechts een deel van de bestelling retourneert worden de verzendkosten niet gecrediteerd.
Ruilen zoals in een winkel is helaas niet mogelijk. U dient het product te retourneren en via de webshop een nieuwe bestelling te plaatsen.


Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem gerust even contact op, we helpen u graag.


Herroepingsrecht / bestelling annuleren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 7 dagen na levering aan Vannamori schriftelijk te worden gemeld.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht dient u binnen de termijn een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier voor herroeping, te sturen naar info@vannamori.com.  (Download het modelformulier voor herroeping als PDF bestand.)

De kosten voor het retourzenden naar Vannamori zijn voor uw rekening en zullen (bij PostNL-punt) maximaal € 4,95 voor een brievenbuspakje en € 7,95 per pakket bedragen.

In geval van een herroeping van de gehele bestelling krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
In geval van een herroeping van een gedeelte van de bestelling zullen de verzendkosten niet worden gecrediteerd.


Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking. U mag de producten slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u de producten slechts mag hanteren, passen en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.


Uitzonderingen herroepingsrecht
Sommige producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt voor:
• producten die speciaal voor u besteld zijn
• producten die (in opdracht) speciaal voor u vervaardigd zijn
• stoffen die voor u op maat geknipt zijn

• cadeaubonnen.


Retourneren
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u de producten tijdig retour te sturen in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend
(compleet, onbeschadigd, niet gebruikt en niet gewassen).
Teruggezonden producten die gebruikt, gedragen, geparfumeerd, vervuild (bijv. met kattenharen), gewassen, beschadigd en/of incompleet zijn komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie. Wilt u de beschadigde of gebruikte producten terug, dan kan dit tegen vergoeding van de verzendkosten.


Bij ontvangst van uw bestelling zijn de producten uw eigendom geworden. U bent verantwoordelijk voor de retourzending, zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de vervoerder beschikt als u producten retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw vervoerder claimen. Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland producten retour te sturen. De kosten voor retourzenden zijn voor uw eigen rekening.
Retourzendingen die niet vooraf per e-mail bij Vannamori aangemeld zijn en onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.


Voeg altijd het Vannamori retourformulier bij uw retourzending, liefst met opgave van de retourreden.
Stuurt u meer dan één pakket retour, voeg dan bij elk pakket een Vannamori retourformulier. (Download het Vannamori retourformulier als PDF bestand.)


Ruilen
Ruilen zoals in een winkel is helaas niet mogelijk. U dient de producten te retourneren en via de webshop een nieuwe bestelling te plaatsen.
Wanneer u de gehele bestelling retourneert zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd worden.
Wanneer u slechts een gedeelte van de bestelling retourneert worden de verzendkosten niet gecrediteerd.
Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt het bedrag per direct teruggestort op uw bankrekening.Terugbetaling
In geval van een herroeping van de gehele bestelling ontvangt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen
14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht en/of nadat wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, terug.
In geval van een herroeping van een gedeelte van de bestelling zullen de verzendkosten niet worden gecrediteerd.
In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd product ontvangt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten plus de door u gemaakte kosten voor het retourzenden (tot maximaal € 4,95 voor een brievenbuspakje en € 7,95 per pakket) terug op uw rekening.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.Retouradres
Vannamori
Kaldenkerkerweg 61
5915 AA Venlo
Nederland
 

© 2014 - 2024 VanNamori | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel