Klantenervaringen  ⭐⭐⭐⭐⭐

Wij sturen géén irritante review verzoeken, maar je kan ons wel héél blij maken met een berichtje om hier te plaatsen.
Stuur een mailtje naar
info@vannamori.com. Met foto is extra leuk! 

 


  • reactie van Kenneth  |  26-09-2021
    Goedenavond, ik ben zeer tevreden! Vrijdag besteld, zaterdag in huis, top service en heel vriendelijk.
    Mooi kaartje gehad, geeft je een goed gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Mvg, Kenneth👍🏾

  • reactie van Hilde  |  10-09-2021
    Ik ben zo blij met mijn lampenvoet ! Helemaal zoals ik het mij had voorgesteld !
    En wat een superservice ! Heel vriendelijk !
    Ik ben helemaal fan !
    Lieve groetjes, Hilde 






     

  • reactie van Evi  |  19-06-2021
    Een dashiki voor mijn man te groot besteld. Zonder problemen omgeruild voor een kleinere, zonder opnieuw verzendkosten te hoeven betalen. Prima service en mooie producten ontvangen.

  • reactie van Els  |  15-05-2021
    Ja hoor!! Vandaag ontvangen!! Ik kan weer verder! Bedankt voor je attente reactie! Vr groet Els

  • reactie van Els  |  14-05-2021
    Van jullie perfecte informatie! Maar zoals vaker is post nl weer verlaat vandaag! Eerst uitstel van 18 uur tot 22 uur, dat is het nog niet eens en nu alweer uitstel naar morgen! Waardeloos!!! 
    Ik wacht het maar weer af! 

  • reactie van Peter  |  07-05-2021
    Het scherm is gearriveerd ((-: Wat ’n mooi en ook vernuftig product!! Gemakkelijk in elkaar te zetten en een aanwinst voor het oog!!
    Tot onze verrassing met Vlisco stoffen, geweldig!
    Dank voor de fijne service en hulp, we zullen je beslist positief reviewen binnen onze familie- en vriendenkring!
    Groetjes en wie wéét: tot ziens/horens, Peter 

  • reactie van Wesley  |  05-03-2021
    Dashiki net ontvangen ! Goeie kwaliteit, juiste maat en zit lekker 🙂 Thanks 👍

  • geplaatst door H  |  11-01-2021
    Super lieve medewerker aan de lijn gehad, die meedenkt met het ontwerp! Snelle levering en service! 

  • geplaatst door Christine  |  10-01-2021
    Wat een prachtig assortiment en de service is top!
    Deze voor mijn schoonmoeder gekocht😀ze vindt het prachtig en is er erg blij mee.
    Bedankt voor jullie warme service en het ging zo snel en zo mooi verpakt👌🏽
    Veel groetjes, christine






     

  • geplaatst door Elze  |  13-12-2020

    Mijn man en ik hadden een reis van drie maanden door zuidelijk Afrika in de planning. Die ging door Covid helaas niet door. Onze jongste zoon is in oktober op kamers gegaan. Ik heb mijn vrije dagen o.a. besteed aan het omvormen van zijn voormalige slaapkamer tot een logeerkamer.Op zolder vond ik twee schilderijen uit Afrika en die heb ik als uitgangspunt genomen. Deze themakamer ‘Afrika’ heb ik helemaal af kunnen maken met een prachtige lampenkap van Vannamori. Zorgvuldig en perfect gemaakt en ook nog supervlot geleverd!


  • geplaatst door Annet  |  12-11-2020

    Super blij met het nieuwe springbok poefje 
    Mooie kwaliteit en super service!
    Wederom bedankt, Bliss is er super blij mee 😃
    Liefs Annet


  • geplaatst door Maria  |  01-11-2020

    Gisteren de prachtige lampenkap ontvangen. Wat een leuke aanvulling in mijn kamer. Ik ben er reuze blij mee en ga er heerlijk van genieten, bedankt en heel veel succes met jullie superleuke webwinkel!! 👍🏻👍🏻👍🏻


  • geplaatst door Thamar van Deelen  |  13-07-2020

    We hebben een houten dierenmasker gekocht bij jullie. Deze werd netjes, goed verpakt en snel geleverd. Het masker voldoet geheel aan de verwachting, het is een prachtig product, handgemaakt en hand beschilderd, een schitterend ornament aan onze wand! Baie dankie!


  • geplaatst door Ger M  |  20-05-2020

    Persoonlijke en snelle reacties alles wordt gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Echt perfect 


  • geplaatst door Nicole  |  29-04-2020

    Heel blij van jullie super snelle service. Zelfs in deze gekke Corona tijd binnen 2 werkdagen mijn pakketje binnen! Ga mijn ring met plezier dragen!


  • geplaatst door Monica  |  08-04-2020

    Beste Vannamori, 
    Bedankt voor de megagoeie en supersnelle service! De accessoires zijn nog mooier in het echt .
    Groetjes, Monica  


  • geplaatst door Els Kanen  |  18-01-2020

    Geweldige dierenmaskers besteld bij Vannamori, je hebt ze heel snel en keurig veilig verpakt in huis.... ze passen perfect bij elkaar , volgens mij in ieder denkbaar interieur. Je krijgt meteen een Afrika Gevoel bij deze mooie maskers.


  • geplaatst door Els Kanen  |  16-01-2020

    Heb een aantal van de dierenmaskers gekocht. Zo, die zijn ECHT GEWELDIG !!!
    Ik kon haast niet ophouden met de ene na de andere uit te zoeken en te bestellen, het gaat een geweldig AFRIKA hoekje worden in ons interieur.


  • geplaatst door karin de Vos  |  27-09-2019

    mijn zilveren tibitaanse damesring met turquoise steen is vandaag binnen gekomen. Hij is echt een aanrader.
    Het is een hele mooie ring nog mooier dan op de foto. Ik ben er heel blij mee.
    Ook een hele snelle levering. Ik heb hem woensdag 25 sep bestelt en vandaag vrij 27 sep had ik hem al binnen.
    Vannamori bedankt voor de snelle levering en voor de prachtige ring. Ik ben er dolblij mee.


  • geplaatst door Veronica  |  09-08-2019

    Jammer dat de maten niet afgestemd zijn op de rondingen van de afrikaanse vrouw....en dan heb ik het over grote maten...te beginnen bij xxxl     


  • geplaatst door Norah Nakintu  |  30-07-2019

    Mijn eerst Afrikaan outfit; jeetje wat ben ik blij met de stof.
    Broek past en zit zo lekker. Jurk is ook erg mooi. Kortom ik ben echt tevreden.  


  • geplaatst door Astrid Westerhuis  |  29-06-2019

    Vandaag de bestelde wikkelrok in het rood binnen gekregen....ik word er heel blij van en de kleuren zijn echt prachtig!
    Bedankt ook voor de snelle levering!


  • geplaatst door Danilo  |  10-05-2019

    Vette Dashiki!
    Alles wat ik ervan verwachte en wilde 


  • geplaatst door IB  |  12-04-2019

    Zelden zoveel vriendelijkheid en service gekregen bij verkoop via een webwinkel!


  • geplaatst door Acelya  |  10-04-2019

    Super snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop, zeker een aanrader!


  • geplaatst door Sharon  |  16-01-2019

    Super snelle levering en een geweldige service. Ik had de Dashiki op een zondag nodig voor een feestje. Ik bestelde het op donderdag (liet een berichtje achter) in de hoop dit op tijd binnen te hebben. Ik kreeg dezelfde dag nog een berichtje van de eigenaar dat het pakketje verzonden is. De volgende dag had ik hem in huis! Geweldig! Vannamori zal ik zeer zeker aanbevelen 


  • geplaatst door Kris Martens  |  31-12-2018

    Beste, hierbij wensen wij u van harte te bedanken voor de vlotte verwerking van onze bestelling.
    Mochten jullie in de nabije toekomst terug in het bezit zijn van een kussen Reema van afrikaanse springbokhuid...
    laat maar weten. 
    Grtn, Kris Martens 


  • geplaatst door audrey  |  07-11-2018

    ik ben heel blij met jullie ik heb hier al meerdere keren besteld , altijd snelle levering en betrouwbaar en betaalbaar en wat je op de foto ziet krijg je ook mooie kwaliteit , en vriendelijk personeel , echt een aanrader voor een ieder die op zoek is naar exotische mooie Afrikaanse aparte kleding en stoffen want dat heb ik hier ook besteld kleding en stoffen als je echt waar wilt krijgen voor je geld moet je hier zeker bestellen ik wil jullie zeggen ga zo door en nog bedankt voor de kortingscode , tot de volgende bestelling jullie zijn top !! helemaal goed ! vriendelijke groet van een blije tevreden klant  


  • geplaatst door Stefania  |  28-07-2018

    Heb hier 2x besteld en ik vind het een heel leuk assortiment en goede service en levering! Dankjewel 


  • geplaatst door Angelo  |  19-07-2018

    Bestel nu voor de tweede keer want er is teveel moois om uit te kiezen
    Dus er gaat nog veel meer volgen


  • geplaatst door JustinSab  |  16-05-2018

    Lovely content. Many thanks!


  • geplaatst door anna van welie  |  19-02-2018

    Wat een leuke webside.heb jullie bij toeval ondekt .veel sucses Anna


  • geplaatst door Vera Goes  |  07-11-2017

    Super mooie blouse + snelle levering - Top service, bedankt!
    Vera (België)


  • geplaatst door André  |  15-07-2017

    Hi Marion, Heel erg bedankt voor de snelle service, vrijdag dashiki besteld en zaterdag in huis zoals beloofd!
    Ook nog een prima kwaliteit.
    Het was plotseling dringend i.v.m. een familie gebeurtenis.
    groetjes André


  • geplaatst door Jefmiene  |  08-07-2017

    Hallo Marion, 
    Wij willen je bedanken voor de mooie dashiki truitje?
    Onze zoontje is super blij ermee?
    Wij willen je ook bedanken voor het mooie kaartje, snelle bestelling en alles
    Wij zijn dik tevreden!???
    Wij wensen jullie ook een mooie zomer toe?
    Groetjes Jefmiene


  • geplaatst door Wendy  |  07-07-2017

    Top!! Snelservice en prachtige kleding!!


  • geplaatst door Sinem  |  05-07-2017

    Super! Hele snelle bestelling met een leuk kaartje erbij , zo lief hihi  kleuren en kwaliteit zijn helemaal super, alleen pasvorm was ietsjes te groot maar ik ben tevreden met mijn aankoop en geef ik 5 sterren , super hartelijk bedankt!


  • geplaatst door Tineke  |  22-06-2017

    Hallo Marion,
    Helemaal op en top blij met mijn bestelling welke ook vlot en keurig verpakt bij mij in brievenbus zat! Kleuren, pasvorm en kwaliteit zijn super!
    Smaakt naar meer dus mij zie je zeker nog weer! Verrassend leuk ook het persoonlijke berichtje op kaartje. Heel hartelijk bedankt!
    Groetjes,Tineke.


  • geplaatst door Henna  |  09-06-2017

    Hallo Marion,
    Toppie, mijn bestelling was snel binnen ,ben tevreden met mijn aankoop!Mooie jurk lekker luchtig, er zal zeker een volgende bestelling komen.
    Groetjes.


  • geplaatst door ASA  |  08-06-2017

    Super site! Hele snelle bestelling met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ik had ook nog een vraag over bestelling en mijn vraag is snel beantwoord. Zeer tevreden!


  • geplaatst door Francis  |  24-05-2017

    Mijn bestelling was er vrij snel. Met een heel lief kaartje erbij. Ben zo ontzettend blij met m'n kaftan. Het zit heerlijk, goede kwaliteit en vrolijke prints en het herinnert me aan m'n Antilliaanse oma die veel van dit soort kleding in de zomer droeg. Juist omdat het zo fijn zit heb ik vandaag nog een bestelling gedaan voor nog 2 kaftans. Erg handig ook om de bestelling via de brievenbus te ontvangen (veilig verpakt in een stevige zak) Dank je wel voor de goede en snelle service!


  • geplaatst door Ravenna  |  19-05-2017

    Voor mijn vrouw een cadeau voor onze trouwdag besteld. Het pakket werd ruim op tijd geleverd en was heel leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje eraan om ons te feliciteren. Goede service en mooie producten! Bedankt


  • geplaatst door Olga  |  17-05-2017

    Vandaag een fantastische kaftan ontvangen. Wat ik heel goed vind is de uitgebreide informatie die jullie geven over de maten. Nog nergens zo gezien. Ik zal zeker in de toekomst nog meer bestellen.


  • geplaatst door Cihangir  |  09-05-2017

    Supperr websitee heb zojuist besteld ben benieuwd ❤️


  • geplaatst door Eny  |  07-02-2017

    Bedankt voor het mooie pakketje dat snel geleverd werd. Ook geven jullie de goede en juiste informatie wat erg fijn is. Schitterende kleuren  love love love IT


  • geplaatst door Esther  |  26-01-2017

    Super goede service van Marion! super snelle verzending, mooi verpakt. Het shirtje is heel mooi!
    Ruiling ging heel goed! Goede communicatie. Ik ben heel tevreden!!


  • geplaatst door Els Grotenboer  |  11-12-2016

    Bedankt voor jullie goede service en snelle verzending !! De dashiki's zijn prachtig!
    groeten Els


  • geplaatst door Yvonne  |  02-10-2016

    Afgelopen zondag vijf rood/zwart/bruine dashiki's besteld en een lange jurk. We hadden die nodig voor een voorstelling in het Bijlmerpark theater in Amsterdam. Dinsdag was alles er al, netjes ingepakt met een lief kaartje erbij. Het zag er allemaal heel mooi uit. Onverwachts kwam er een zevende speler bij en hadden we snel nog een shirt nodig. Marion heeft het vrijdag nog verstuurd en het kwam precies op tijd voor de voorstelling op zaterdag. Dank je wel Marion voor de snelle levering en voor de mooie shirts en jurk. Helaas kan ik geen foto plaatsen van ons optreden maar het zag er prachtig uit!


  • geplaatst door Beertje  |  30-08-2016

    Hallo Marion! Ontzettend bedankt voor de mooie dashiki en de liefdevolle service dat je er een rits in hebt gemaakt. Ze zijn prachtig! Liefs Beertje


  • geplaatst door stanley  |  17-08-2016

    ik heb hoodie besteld met lange mouwen. Is een echte rader en ik had ook snel in de bus. Bedankt marion voor de snelle reactie gr


  • geplaatst door Esmee  |  16-08-2016

    2 mooie dashiki's ontvangen hopenlijk komen er binnekort meerdere op de site in maat S 


  • geplaatst door Kim  |  10-06-2016

    Ik heb mijn dashiki vest binnen!!! Erg snelle en nette levering..Hij zit ook perfect en hij staat nog leuker dan ik gehoopt had.  Dit is zeker niet mijn laatste bestelling. Bedankt Vannamori!!


  • geplaatst door Aline  |  27-05-2016

    Ik heb een jurk voor mjjzelf en een setje voor mijn zoontje besteld. Ben er heel blij mee. Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en snelle Service. Top 


  • geplaatst door Joy Coenen  |  15-05-2016

    Heb een dashiki besteld en ben er heel erg blij mee! Heb al spijt dat ik er niet meteen meerdere besteld heb.


  • geplaatst door Joyce van Drunen  |  18-04-2016

    2 zebra maskers besteld, helemaal blij mee !!!!
    Ga zeker vaker wat bestellen !


  • geplaatst door Anneke  |  23-11-2015

    Erg mooie producten. Snel bezorgd en goede kwaliteit! Daarnaast een persoonlijke benadering, wat voor mij altijd een pluspunt is!


  • geplaatst door Stephen  |  06-10-2015

    Afgelopen zondag een Dashiki gekocht en dinsdag reeds ontvangen. De kleuren zijn precies als op de foto. Top


  • geplaatst door Henny  |  08-09-2015

    Een mooi kussen gekocht. Wat ik heel plezierig vond is de hele goede en snelle terugkoppeling van Marion op mijn vragen. Ook de verzending ging uitstekend. Ik kan Vannamori dus van harte aanbevelen; dat verdient ze echt.


  • geplaatst door Wenda  |  07-09-2015
    afgelopen vrijdag als verrassing een geweldig heup/schouder festivaltasje van mijn man gekregen van Vannamori. Nou,een leuker cadeau had hij mij niet kunnen geven,wat een prachtding! Hik had bij de bestelling aangegeven dat het een verrassing voor mij was en Marion had het heel leuk ingepakt,een persoonlijk (!) kaartje erbij gedaan en als uitsmijter een tashanger erbij gedaan. Ik voelde me helemaal hip afgelopen zaterdag op het festival. En o ja,hij is ook nog eens erg praktisch  . Dank je wel Marion,dit is zeker niet het laatste geweest wat we bij jou hebben gekocht.

  • geplaatst door Naomi  |  09-07-2015

    Bedankt voor de snelle levering!!!
    Ben er super blij mee 


  • geplaatst door Jose  |  07-07-2015

    Beste Marion, bedankt voor de snelle levering van de ketting en ring. Alles is in goede orde ontvangen en ik ben er helemaal blij mee ! En bedankt ook voor het leuke persoonlijke kaartje dat je meestuurde. Groetjes José


  • geplaatst door Dave  |  23-06-2015

    3 super mooie dashiki's besteld en ik ben er super blij mee! Snelle levering en goede kwaliteit! 


  • geplaatst door Gray Kwizera  |  09-06-2015

    Beste Marion, 
    Ik heb zojuist mijn knalrood Dashiki ontvangen die ik 2 dagen geleden had bestellen. Ik ben er heel blij mee. Uw website ziet er fantastisch uit. Heel veel succes met uw verkoop.
    Met vriendelijke groeten,
    Een tevreden klant   


  • geplaatst door diana  |  21-04-2015

    Supermooie dashiki van vannamori ben er heel erg blij mee. Koop er zeker nog een paar 


  • geplaatst door Denice  |  11-04-2015

    Hoi Marion,
    Ik wil je heel erg bedanken voor het super mooie zebra masker!
    Ben erg echt heel blij mee!
    Hij hangt nu in mijn slaapkamer naast mijn andere masker, ziet er heel mooi uit.
    Normaals heel erg bedankt!
    Groetjes Denice. 


  • geplaatst door paul brouwer  |  29-01-2015

    De winkel van Marion kan ik iedereen aanraden. Deze week de prachtig gemaakte Sarabi lamp ontvangen waarmee ik zeer gelukkig ben. Ook het aangeschafte Zebra masker is helemaal wat ik ervan hoopte. Alles met liefde gemaakt en met grote zorg verzonden. Top Marion.


  • geplaatst door Diana Baksteen  |  26-01-2015

    Mooi hoor. Compliment 


  • geplaatst door gerda kalmann  |  25-01-2015

    Leuke spullen, Marion.................


  • geplaatst door Nathalie  |  17-01-2015

    Wauw! Ik kan er geen beter woord voor geven.
    Dankje, Marion, ik ben echt super tevreden met mijn masker en kan nu heel erg trots iemand anders erg veel plezier doen met dit mooie cadeau. Ik vertel andere mensen zeker over jou webshop.
    Vele groetjes, Nathalie


  • geplaatst door Els  |  11-11-2014

    Vandaag de prachtige Vlisco stof ontvangen. Dank je wel voor de snelle reactie op mijn vraag en de spoedige verzending. Ik ben er blij mee.


  • geplaatst door irstel  |  29-10-2014

    Hoi Marion, wat een supermooie producten maak je!! Ik wil je nogmaals bedanken voor de schitterende armband die ik heb mogen winnen via FBactie!! Echt een beauty en van goede kwaliteit. En ook nog eens snel verstuurd. Ik ben er superblij mee,
    Liefs Irma


  • geplaatst door Luus  |  02-10-2014

    Marion, complimenten voor je prachtig gemaakte Ipad cover die je voor mij hebt gemaakt.
    Echt een beauty, fantastisch gemaakt en zorgvuldig verstuurd.
    Ben er ontzettend blij mee.
    Lieve groet van Luus 


  • geplaatst door Anneliese Blom  |  09-08-2014

    Hallo Marion,
    Leuk weer van je te horen! Mijn complimenten voor je nieuwe site. En natuurlijk grijp ik deze kans aan om je nog even in het zonnetje te zetten betreffende de twee mooie tassen die je voor mij gemaakt hebt.
    Ik heb de koeientas en de paardentas van je gekocht. De meeste reacties krijg ik nog altijd op de koeientas.
    Deze heb ik acht jaar geleden bij je gekocht en hij is nog steeds mooi. De paardentas is zeven jaar oud, en glanst nog steeds prachtig. Ik heb de tassen al heel veel gedragen. Dus de kwaliteit is zeer goed, dat blijkt..
    Ik heb je ervaren als een bevlogen warme persoon. Veel succes met je nieuwe site. En tot ziens!!
    Lieve groet Annelies (Haarlem).


  • geplaatst door Luus  |  09-08-2014

    Lieve Marion,
    Je website ziet er fantastisch uit! Prachtige kleuren om echt hebberig van te worden!
    De artikelen die je verkoopt zijn geweldig en de kwaliteit uitstekend!!
    Complimenten! Heel veel succes en lieve groet van Luus


  • geplaatst door Alouis en Arnolda  |  08-08-2014

    Hoi Marion, een zeer groot compliment voor jou met het ontwerp van deze supermooie website!
    Ook grote complimenten met de ontwerpen van de producten die je maakt en hier te koop aanbied.
    Er zitten zeer exclusieve en schitterende ontwerpen bij bv die hele mooie djembees, we zijn benieuwd welke er straks exact op die nog te vullen pagina staan en zal dan ook zeker de site in de gaten houden.
    Wij wensen je heel veel succes bij de verkoop van deze schitterende producten!
    Groetjes, Alouis en Arnolda 


  • geplaatst door Emma  |  07-08-2014

    Prachtige winkel, heel erg mooi geworden.
    Heel veel succes met de verkoop.


  • geplaatst door theothora  |  06-08-2014

    Marion wat heb je deze website geweldig ontworpen.
    Proficiat!!!! en nu maar verkopen. Nogmaals Chapeau.
    Theothora

© 2014 - 2021 Vannamori | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel